Tagrender

Tagrender i Esbjerg, Ribe og omegn

Opsætning af nye tagrender

Er du på udkig efter nye tagrender til dit hus eller måske virksomheden i Bramming, Esbjerg, Ribe eller omegn? Så kan vi hos HSH Blik & Ventilation hjælpe med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders individuelle ønsker og finder sammen den løsning, der giver mest mening.

Vi laver alt inden for blikkenslager

Selvom vi er en mindre virksomhed, kan vi klare alle former for blikkenslageropgaver. Vi er fleksible og laver kun et veludført og kvalitetsfyldt arbejde. Vi har gennem årene opbygget stor erfaring og kendskab til branchen, hvilket gør os troværdige og professionelle i vores arbejde. Når en kunde har en udfordring eller et specielt ønske, sætter vi ikke begrænsninger for, hvad der kan laves.

Standard og personlige tagrender

Vi har mange års ekspertise i at lave tagrender, både som standard og i helt personlige udførelser. Både runde og firkantede – i kobber eller zink – og vi ved, hvad der passer netop til dit hus. Desuden kan vi lave skorstensinddækninger, der sikrer skorsten utrolig lang levetid. Med adresse i Bramming kan vi bl.a. hjælpe kunder med nye tagrender i Esbjerg og Ribe. Dette gælder både private kunder, virksomheder og offentlige institutioner. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at ringe på telefon 75 17 36 45.

Vi kan også hjælpe private og erhvervskunder med ventilation i Ribe og Esbjerg.