Ventilation

Ventilation i Esbjerg og Bramming

God ventilation giver godt indeklima

Vi udfører professionelt arbejde i form af ventilation i Esbjerg, Bramming, Ribe og omegn. Her kan du læse hvorfor det er gavner boligen.

Er din bolig efterisoleret? Eller er dit nybyggede hus højisoleret – så har dit hus svært ved at komme af med fugt og støv. Forhøjet luftfugtighed og støv er de bedste levevilkår for husstøvmider, råd og svamp, hvilket nemt at sætte sit præg på din bolig og dets beboere i form af allergi.

Med et ventilations- og varmegenvindingssystem løser du på én gang alle dine indeklimaproblemer.

Vi udfører ventilationsopgaver for:

  • Industrien
  • Private boliger
  • Storkøkkener/restauranter
  • Kontorbygninger

For industrien udfører vi bl.a. svejseudsug, procesudsug, service, projektering, filter og spånudsugning. For private boliger udfører vi boligventilation.

Ved alle opgaver inden for ventilation bruger vi kun anerkendte underleverandører, så vi kan garantere dig en god og holdbar løsning, der sikrer dig et sundt indeklima.

Få teknisk assistance

Vores team af montører står altid til rådighed med teknisk assistance til alle typer ventilationsarbejde. Kontakter du os, giver vi gerne et uforpligtende tilbud samt råd og vejledning, på den løsning der vil være bedst for dig og din bolig. En ting er sikkert vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og servicen.

Vi har mange års erfaring inden for opsætning af ventilationsanlæg, har det din interesse, hører vi gerne fra dig. Vi har gennem årene udført en del ventilationsopgaver inden for en 100 km radius fra vores adresse i Bramming, her i blandt byerne Esbjerg og Ribe. Ønsker du en snak, om hvad vi kan gøre for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon: 75 17 36 45 eller på mail: post@hsh-blik.dk, så finder vi en løsning på din opgave.

Vi kan hjælpe med blikkenslageropgaver samt tagrendeopgaver.